ساعات کار شرکت روزهای شنبه تا پنجشنبه از 8 صبح تا 4 عصر
سوالات متداول

سیم کارت ردیاب را به چه صورت می توانم شارژ کنم؟

شما از طریق سایت رسمی اوپراتور سیم کارتتان و همچنین از طریق تمامی اپ های شارژ مانند آپ یا هف هشتاد و… می توانید سیم کارت خودرا مستقیما شارژ بفرمایید. فقط توجه داشته باشید که به دلیل در دسترس نبودن سیم کارت از گزینه شارژ مستقیم استفاده فرمایید. و از گرفتن رمز شارژ بپرهیزید.

شارژ سیم کارت ردیاب را چگونه چک کنیم؟

بهترین و مطمئن ترین راه رای چک کردن شارژ سیم کارت استفاده از اپ های اوپراتور (همراه من ،MyIrancell) می باشد. با تجه به اینکه این اپ ها نیاز به پسورد دارن بهتر است قبل از راه اندازی دستگاه ردیاب آن پسورد را از طرق سیم کارت دریافت کنید و یا به مراکز خدمات اوپراتور خود مراجعه فرمایید.

دستگاه به صورت آنلاین کار نمی کند؟

شما ابتدا از شارژ بودن سیم کارت ردیاب اطمینان حاصل کنید، اگر به ردیاب دسترسی دارید چراغ های ردیاب را چک فرمایید و در صورت روشن بودن و چشمک زدن چراغ های ردیاب دستگاه به درستی کار می کند. برای اطمینان با شماره سیم کارت ردیاب تماس بگیرید در صورت اشغال بودن یعنی دستگاه مشکل ندارد. احتمال اینکه در منطقه ای که حضور دارید اینترنت نباشد نیز وجود دارد پس خودرو را  به مکان دیگری برده که از اینترنت آن مکان اطمینان دارید. درصورت رفع نشدن عیب با پشتیبانی تماس بگیرید.

جی پی اس (GPS) چیست؟

جی پی اس یا سیستم مکان یابی جهانی (Global Positioning Systems) یک سیستم مکان یابی با استفاده از ماهواره های مرجع است. به این ماهواره‌ها نوستار (NAVSTAR)  نیز گفته می‌شود. جهت شناسایی موقعیت جغرافیایی آنها بین 10 تا 100 متر امکان‌پذیر می‌سازد. این ماهواره‌ها از محاسبات ریاضی ساده‌ای برای پخش اطلاعات استفاده می‌کنند که به عنوان طول و عرض و ارتفاع جغرافیایی، توسط گیرنده‌های زمین ترجمه شده‌اند. جی پی اس در تمام شرایط به‌صورت 24 ساعت در شبانه‌ روز و در تمام دنیا قابل استفاده است، و هیچ گونه بهایی بابت این خدمات اخذ نمی‌شود. ماهواره‌های جی پی اس، هر روز دو بار در یک مدار دقیق دور زمین می‌گردند و سیگنال‌های حاوی اطلاعات را به زمین می‌فرستند.

آیا ردیاب همان رهیاب است؟

خیر . کارکرد رهیاب با ردیاب بسیار متفاوت است.  کاربرد اصلی رهیاب یا مسیریاب یافتن مناسب ترین مسیر بین دو نقطه است. البته در طی سال های اخیر امکانات دیگری مانند نظارت بر سیستم های داخلی خودرو، یافتن حوادث جاده برای هشدار به راننده و … به آن اضافه شده است.

اما هدف اصلی ردیاب یافتن و پردازش داده های مربوط به موقعیت جغرافیایی، جهت و سرعت خودرو است. کاربرد ردیاب بسیار فراگیرتر از رهیاب است. به عنوان مثال می توان از آن در سازمان ها و شرکت های حمل و نقل عمومی و خصوصی جهت مدیریت ناوگان و ‌حفظ امنیت خودرو،‌کودکان یا افراد سالمند استفاده کرد.

البته تشابه اصلی ردیاب و رهیاب استفاده هر دو از سیستم جی پی اس(GPS) جهت دریافت مختصات جغرافیایی و مشخصه های حرکتی خودرو است.

آیا امکان استفاده از سیم کارت های اپراتورهای مختلف تلفن همراه وجود دارد؟

بله، دستگاه های ردیاب فاراد قابلیت پشتیبانی از سیم کارت های اپراتورهای مختلف تلفن همراه(همراه اول ، ایرانسل و رایتل) را داراست.

آیا به سیستم کامپیوتر و برق خودرو آسیبی می رساند؟

خیر،‌ هیچگونه آسیبی به سیستم برق و کامپیوتر وارد نمی کند.

آیا تداخل و یا مشکلی با دیگر سیستم های محافظتی خودرو ایجاد میکند؟

خیر،‌ با دیگر سیستم های حفاظتی خودرو هیچگونه تداخل کارکردی ندارد. کارکرد دزدگیر و ردیاب کاملاً متفاوت و جدا از هم است.

آیا امکان نصب مخفی دستگاه ردیاب در داخل خودرو است؟

بله،‌ می توان ردیاب خودرو را به صورت کاملا مخفی در خودرو نصب کرد و هیچ شخصی از وجود آن مطلع نشود.

آیا با استفاده از ردیاب امکان خاموش کردن خودرو از راه دور وجود دارد؟

بله، از طریق اپلیکیشن اندروید و یا ios فاراد و یا با ارسال یک اس ام اس می توانید از هر کجای ایران خودروی خود را خاموش کنید.

در صورت بالا بودن سرعت باز هم می توان خودرو را با ارسال پیامک یا تلفن ثابت خاموش کرد؟

خیر، مکانیزم منحصر بفرد خاموش کردن خودرو توسط ردیاب خودروی فاراد باعث شده تا این امکان وجود نداشته باشد؛ زیرا باعث رخ دادن حوادث غیر مترقبه خواهد شد. ولی به محض پایین آمدن سرعت تا میزان مشخص، خودرو خاموش می شود.

در مکان هایی مثل تونل که موبایل آنتن ندارد دستگاه چگونه کار میکند؟

دستگاه دارای حافظه داخلی است و در مکان هایی که آنتن دهی GSM میسر نیست، اطلاعات در حافظه داخلی ذخیره شده و به محض آنتن دهی مجدد اطلاعات ذخیره شده ارسال می گردد.

آیا در هر جای کشور امکان ردیابی خودرو وجود دارد؟

بله، هر کجای کشور که آنتن دهی تلفن همراه میسر باشد دستگاه قابل ردیابی است و کل نقشه ایران در سامانه هوشمند ردیابی فاراد موجود است.

آیا امکان ردیابی خودرو در مکان های بسته مثل پارکینگ های زیرزمینی وجود دارد؟

خیر، در این گونه اماکن ارتباط GPS با ماهواره قطع می شود و امکان ردیابی وجود نخواهد داشت. ولی آخرین نقطه قبل از ورود به پارکینگ قابل مشاهد است.

آیا به صورت دقیق و فاقد هرگونه خطا است؟

حداکثر تا شعاع 12 متری خطا دارد. لازم به ذکر است ردیاب خودرو فاراد از دقت بسیار بالایی برخوردار است. دقت این ردیاب 5 متر است.

آیا می توان از سرقت و خرابکاری یا دستکاری دوربین های مداربسته جلوگیری کرد؟

برای اینکار راه های گوناگونی وجود دارد .

  1. می توان از سنسورهای لرزشی در داخل کاور های دوربین مداربسته استفاده کرد و سنسور را به یک سیستم حفاظتی و آژیر متصل نمود .
  2. می توان ازمیکرو سویچ های مخصوص در زیر پایه دوربین و کاور دوربین مداربسته استفاده نمود و به محض باز شدن درب کاور و یا شل کردن پیچ پایه دوربین مداربسته، آژیر به صدا در خواهد آمد.
  3. می توان از مدار لوپ در داخل پایه و کاوردوربین مداربسته استفاده نمود تا در صورت قطعی سیم لوپ آلارم زده شود .
  4. استفاده از سنسور مایکرو ویو -این سنسور به گونه ای عمل می کند که به محض نزدیک شدن سارق به دوربین مداربسته آلارم می دهد .

از چه نوع کابلی باید برای سیم کشی سیستم دوربین های مداربسته استفاده میشود ؟

برای سیم کشی سیستم های دوربین IP  از کابل 6CAT– CAT-5 استفاده می شود.

معمولا برای سیم کشی دوربین های مدار بسته از کابل کواکسیال استفاده می شود. لطفا توجه داشته باشید که زمانی که می گویم دوربین های مدار بسته، منظور سیستم های دوربین های امنیتی HD که با استفاده از کابل کواکسیال RG59 سیم کشی می شوند است. این نوع از سیستم ها می توانند از دوربین های AHD 1080p و یا دوربین های TVI استفاده کنند.

کدام نوع IP برای انتقال تصویر مناسب است؟

برای انتقال تصویر شما نیاز به یک آدرس ثابت در محل نصب DVR یا NVR خواهید داشت تا از طریق این آدرس بتوانید DVR یا NVR خود را در محیط اینترنت پیدا کنید. برای داشتن چنین ادرسی طبیعتا استفاده از IP Static بسیار مناسب تر است.
در صورت داشتن ای پی استاتیک شما میتوانید به سادگی این ادرس ای پی را وارد کرده و به دستگاه خود وصل شوید.

تفاوت آی پی داینامیک و استاتیک چیست؟

ای پی داینامیک (Dynamic IP): زمانی که IP شما داینامیک است هر بار پس از وصل شدن شما به اینترنت ISP شما یک IP متفاوت به شما میدهد.

ای پی استاتیک (Static IP): در صورت داشتن IP Static شرکت ISP شما یک آدرس IP مشخص به شما می دهد. این ادرس هنواره ثابت خواهد ماند.

آیا باید از یک منبع برق منظم استفاده کنم؟

به طور کلی پاسخ مثبت است اکثر تولید کنندگان با استفاده از تجهیزات خود به عنوان استاندارد مورد استفاده قرار می گیرند. قبل از اتصال هرگونه منبع تغذیه، همیشه باید مشخصات سازنده را چک کنید.

چه وقتی می توانم از یک لنز تنظیم اتوماتیک آیریز (Auto Iris) دوربین مدار بسته استفاده کنم؟

در انواع اتو آیریز یا «آیریز خودکار» که عموما در دوربین های محیط بیرون استفاده می شوند، لنز بسته به شرایط و میزان نور محیط، آیریز را تنظیم می کند. اگر چه این نوع لنز بسیار بهتر از نوع قبلی است، اما مشکلی که بوجود می آید این است که با تنگ و گشاد شدن آیریز لنز، میدان دید و خصوصا ناحیه فوکوس دوربین تغییر می کند. این موضوع در دوربین های مداربسته که دسترسی به جزییات در تمامی نقاط تصویر، مهم و گاهی حیاتی است، ضعف بزرگی محسوب می گردد.

لازم بذکر است که لنزهای اتو آیریز به ۲ دسته ویدئویی و DC Iris تقسیم می شوند. در دی سی آیریز مدار کنترل کننده، بجای لنز داخل دوربین قرار دارد.

برای حل مشکلات این لنزها، کمپانی های تولیدکننده اقدام به ساخت لنز P-Iris نمودند.

چه وقتی می توانم از یک لنز تنظیم دستی آیریز (Manual Iris) دوربین مدار بسته استفاده کنم؟

منظور از آیریز در در واقع همان تیغه های اپرچر لنز است که وظیفه تنظیم گشادگی دیافراگم برای ورود نور کافی و مناسب را بعهده دارند. این ساختار در چشم ما نیز وجود دارد، در نور زیاد مردمک چشم تنگ و کوچک می شود که نور کمتری وارد چشم شود و بالعکس در نور کم مردمک بزرگ و باز می شود تا نور بیشتری وارد چشم گردد.در تمامی دوربین ها اعم از عکاسی، فیلمبرداری و نظارتی، این موضوع مشترک است. در دوربین های عکاسی دوربین در حالت اتوماتیک، خود میزان گشادگی دیافراگم را بر اساس نور محیط تنظیم می کند.

البته در حالت تنظیمات دستی، خود کاربر میزان باز بودن این دریچه را تنظیم می نماید.

تنظیم دستی آیریز (Manual Iris) عموما در دوربین های محیط داخل استفاده می شود، آیریز لنز بصورت دستی و بر اساس نور یکسان محیط تنظیم می گردد.

مشکل اساسی این نوع لنز، برداشت تصاویر تقریبا بی استفاده و فاقد کیفیت در شرایط نوری متفاوت است. چرا که در نور کمتر تصویر تیره و در نور زیاد، تصاویر بسیار روشن برداشت خواهند شد.

چرا در دوربین مداربسته در طول روز تصویر فوکوس است اما در شب فوکس نیست؟

این یک مشکل بسیار رایج در تقریبا تمام سیستم های دوربین مداربسته می باشد که دوربین مداربسته در تمام طول روز یا در نور زیاد به درستی کار می کند اما اگر نور کم باشد یا در هنگام شب تصویر دوربین تار می شود. برای جلوگیری از این مشکل ، شما فقط باید فوکوس دوربین مداربسته خود را کمتر کنید و پس از آن شما تصویر واضحی در نور کم یا در شب نیز دریافت خواهید کرد.
برای تنظیم فوکوس دوربین مداربسته خود برای نور کم باید عدسی(دیافراگم) دوربین مداربسته را تا آخرین حد خود باز نمایید. این تنظیم فوکوس همچنین برای لنز های زومی ضروری است و باعث می شود تا تصویر بهتری را در هنگام استفاده از زوم دوربین مداربسته داشته باشید.

تفاوت فشرده سازی سخت افزاری و فشرده سازی نرم افزار چیست؟

در برخی اطلاعات دستگاههای ضبط تصاویر دوربین مداربسته، جملاتی مانند فشرده سازی تصاویر به صورت سخت افزاری یا فشرده سازی تصاویر به صورت نرم افزاری مشاده میشود . کلماتی مانند Hardware Compression و Software Compression
منظور از فشرده سازی یعنی کوچک سازی حجم جهت کاهش اشغال فضای ذخیره هست. در فشرده سازی سخت افزاری که مناسب و مهم است، تصاویر و صدا به طور همزمان توسط یک چیپ DSP یک سیستم CPU قوی پردازش و فشرده سازی میشوند که این باعث جلوگیری از کاهش سرعت سیستم ضبط میگردد و در نتیجه شما با کندی سیستم و یا مشکلات بازخوانی تصاویر، مواجه نخواهید شد.

ولی در فشرده سازی تصاویر، که به صورت نرم افزاری انجام میگیرد، با استفاده از دستورات و برنامه نویسی های مخصوص، این عمل فشرده سازی صورت میگیرد که این باعث اشغال فضای RAM و در نتیجه وقوع مواردی مانند هنگ شدن و … را در بر دارد.

سخت افزار های مورد نیاز سیستم پلاک خوانی چیست ؟

دوربین های پلاک خوان : برای مجموعه های پارکینگی دوربین های پلاک خوان دارای HLC و BLC  و WDR 140 DB دارای کیفیت تصویر 2MP 25 فریم برثانیه

برای سامانه های ترافیکی دوربین پلاک خوان دارای WDR 140DB و کیفیت تصویر 2MP و 60 فریم برثانیه

سیستم کامپیوتر با حداقل پردازنده CORE I5

خروجی گزارش های نرم افزار پارکینگ و ترافیک فاراد به چه گونه است ؟

بخش خروجی گزارش های نرم افزار این امکان رو به شما میدهد که با هرگونه فایل سازگار با اتوماسیون اداری خود میخواهید خروجی دریافت کنید .

آیا نرم افزار کنترل هوشمند پارکینگ میتواند تحت شبکه ویا تحت وب کار کند ؟

بله ، نرم افزار به گونه ای طراحی شده که میتوان یک یا چندین پارکینگ رو در یک منطقه به صورت شبکه محلی کنترل کرد و یا کنترل فواصل دور رو به وسیله بستر وب نرم افزار انجام داد .

کاربرد نرم افزار کنترل هوشمند پارکینگ فاراد چیست و کجا کاربرد دارد ؟

نرم افزار هوشمند سازی پارکینگ جهت کنترل و سامان دهی خودرو ها و مشخص بودن آنلاین آمار تعداد ورودی و خروجی خودرو ها به همراه مانده خودرو در پارکینگ می باشد .

نرم افزار کنترل پارکینگ هوشمند فاراد دارای دو نسخه پارکینگی شخصی و سازمانی می باشد .

که در نسخه شخصی قابلیت نرخ دهی و صدور فاکتور در خروجی می باشد .

و در نسخه سازمانی قابلیت کنترل هوشمند تردد خودرو بدون اوپراتور به وسیله دوربین پلاک خوان و راهبند ویا درب های اتوماتیک .

مدیریت شبکه های کامپیوتری

مدیریت شبکه های کامپیوتری یا NMS مخفف Network Management System می باشد که عبارت است از؛ مجموعه ای از سخت‌افزارهای ارتباطی و نرم‌افزارهای رابط کاربری و ملحقات آن که به صورت سامانه‌ای یکپارچه برای کنترل ابزارها و تجهیزات شبکه و نظارت بر عملکرد آن‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. در شبکه های کامپیوتری که از تجهیزات سخت افزاری زیادی استفاده می شود، اعم از روترها، سوئیچ ها و سرورها و… به منظور مدیریت همه ی این ابزارها در شبکه باید اقداماتی صورت پذیرد تا از کارکرد بهینه آن ها آگاه شد.

مدیریت و مانیتورینگ درست شبکه کمک می کند تا قبل از باخبر شدن مشتریان و کاربران شبکه از مشکلات، مدیران شبکه، خود  به مسائل و مشکلات موجود پی برده و در جهت رفع آن ها اقدامات لازم را انجام دهند.

در مدیریت شبکه های کامپیوتری، دو مسأله وجود دارد که باعث می گردد به اهمیت آن پی ببریم: اولاً، شبکه هایی وجود دارند که ساختارشان به گونه ای است که امکان نظارت کامل بر آن ها وجود ندارد و نمی توان  آن ها را مانیتور کرد. دوماً،  شبکه هایی هستند  که با وجود آن که از ساختار مدیریتی بهره می برند، اما این ساختار  مناسب نبوده و دارای مشکلات فراوانی می باشند. این دو مورد منجر می گردد تا به اهمیت موضوع مدیریت شبکه های کامپیوتری پی ببریم زیرا تنها با راه اندازی یک نرم افزار مدیریت شبکه نمی توان شبکه را به صورت کامل و جامع مدیریت کرد.

مانیتورینگ شبکه های کامپیوتری

امروزه در شرکت ها و سازمان ها، مانیتورینگ شبکه های کامپیوتری از اهمیت ویژه ای برخوردار است و اگر آن را به حساب نیاورید، به ساده ترین بیان، دیگر هیچ نوع مستندات یا محک عینی و قابل مشاهده ای بر نحوه ی رفتار شبکه خود در اختیار نخواهید داشت. کادر متخصصین شبکه در مرکز سخت افزار ایران ، سرویس های مانیتورینگ را در اختیار شما کاربران گرامی قرار می دهند، به این ترتیب می توانید از وضعیت لحظه ای سرور، سایت و شبکه مخابراتی مطلع شوید و گزارش لحظه به لحظه ی  خطاها و مشکلات شبکه یا سرور خودتان را ملاحظه نموده  تا اطلاعات جامعی در اختیار داشته باشید. مهم ترین دلیلی که شما را وادار می کند که یک سیستم مانیتورینگ جامع در شبکه داشته باشید، بررسی سلامت وضعیت فعلی شبکه است، به این ترتیب اطمینان از دسترسی پذیری یا Availability سیستم ها و سخت افزارهای شبکه باعث بالا رفتن کارایی شبکه شما خواهد شد. امروزه NMS مهمترین وسیله قابل استناد برای آینده نگری شبکه ی شما می باشد، با نگاه کردن به سیستم های مانیتورینگ شبکه های کامپپیوتری ، کمبود ها و نقاط ضعف شبکه را شناسایی کرده و در آینده در راستای  رشد شبکه خود، همه ی مواردی را که لازم می دانید لحاظ خواهید کرد.

سوئیچینگ شبکه

سوئیچینگ شبکه یا فرآیند های Routing یا مسیریابی اساس و پایه کاری یک ارتباط شبکه ای را تشکیل می دهند. سوئیچینگ در واقع روند حرکت به جلو بسته از یک پورت ارسالی به پورت مقصد است. هنگامی که داده ها بر روی یک پورت می آید، آن را ورودی می نامند و هنگامی که داده ها از یک پورت خارج می شود ،آن را خروجی نامند. یک سیستم ارتباطی ممکن است شامل تعدادی سوئیچ و گره باشد. باید بدانید که سوئیچینگ شبکه در افزایش عملکرد دستگاه به تنهایی موثر نیست و فاکتور هایی نظیر امکانات و performance دستگاه نیز باید مورد توجه قرار بگیرد.

دیتا سنتر چیست؟

دیتا سنتر (Data Center) عنوانی است که به شبکه اینترنت، اینترانت و اکسترانت مربوط است. منظور از دیتا سنتر مجموعه‌ای از سرویس دهنده ها، زیرساخت‌های ارتباطی ، امنیتی و تجهیزات الکترونیکی است که از سرویس‌های تحت شبکه ( اینترنت، اینترانت، اکسترانت ) نگهداری و پشتیبانی می کند. به عبارت بهتر باید بگوییم که دیتا سنتر گروه بزرگی از سرورها، زیرساخت‌ های ارتباطی و امنیتی است که برای ذخیره سازی، پردازش و توزیع مقادیر عظیمی از داده ها ( از راه دور) استفاده می شود.

در حقیقت دیتا سنتر با فراگیر شدن سیستم اینترنت در کشور به وجود آمده است، زیرا هزینه نگهداری سرور ها برای شرکت ها، بسیار بالا است و صرفه اقتصادی ندارد.‌ به همین جهت برای رفع مشکل نگهداری و تعمیر سرور ها ، دیتاسنتر ها ایجاد شدند. به عبارت بسیار ساده تر دیتا سنتر جایی است که در آن با شرایط خیلی مساعد از سرور ها نگهداری می شود.

روتر چیست؟

روتر یا مسیر یاب بخش بسیار مهمی از تکنولوژی است. روتر دستگاه الکترونیکی کوچک است که داده‌های اینترنتی را در شبکه مسیریابی می‌کند و چندین شبکه کامپیوتری را از طریق اتصالات سیمی یا بدون سیم (wireless) به یکدیگر متصل می‌کند. یک روتر یا همان مسیریاب چندین اینترفیس یا پورت دارد که بر روی هر کدام یک شبکه محلی یا LAN متصل است. روترها ابزارهایی هستند که به کمک آنها می‌توان بسته‌ها را بین شبکه‌های مختلف ارسال و دریافت کرد. بسته‌های ارسالی در شبکه حاوی آدرس‌هایی هستند که مقصد را نشان می‌دهد. روترها با استفاده از این آدرس، بسته مورد نظر را به مقصد می‌رسانند. روتر زمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد که شبکه‌ داخلی به شبکه‌ گسترده ‌تری متصل شده باشد. روتر یک قطعه سخت افزاری است.

این قطعه سخت افزاری مفهوم گسترده اما ساده ای دارد. دستگاه‌های روتر درون خانه شما کار می‌کنند و کاری به اتفاقات بیرون از خانه ندارند. روتر وظیفه دارد اینترنت دریافت شده توسط مودم را میان چندین نفر یا چند دستگاه به اشتراک بگذارد و دسترسی به اینترنت را مدیریت و کنترل کند. روترها در دو مدل روتر کابلی یا اترنت و روتر بی‌سیم موجود هستند. معمولا کاربران خانگی بیشتر با روترهای بی‌سیم سر و کار دارند، زیرا می‌خواهند به طور بی‌سیم به اینترنت دسترسی داشته باشند. روترهای بی‌سیم علاوه بر اینکه امکان وای‌فای را فراهم می‌کنند، چندین درگاه اترنت هم برای اتصال کابلی برخی دستگاه‌ها به اینترنت فراهم خواهند کرد.

سوال خود را پیدا نکردید؟

در فرم زیر می توانید سوال خود را از ما بپرسید تا در کمترین زمان به آن پاسخ داده شود

مقایسه
لیست علاقه مندی ها 0